Koop nu: Maple Bourbon Old Fashioned

Wat ben ik blij en trots dat ik deze kant-en-klare cocktail mag aankondigen. Samen met Gani’s Cocktails & Drinks lanceer ik mijn signature Maple Bourbon Old Fashioned. Mijn ultieme go-to recept voor een heerlijke old fashioned. Helemaal kant-en-klaar in een fles!

Ik moet ook eerlijk toegeven. Mijn Instagram account en website zijn gelanceerd in een periode dat er heel wat take-away en kant-en-klare cocktails op de markt kwamen.

Met mijn website wou ik bewijzen dat je makkelijk cocktails thuis maakt. Dat doe ik nog altijd zeer graag en met veel passie.

Ik was ook wat sceptisch tegenover kant-en-klare cocktails. Dat gevoel was onterecht.

Toen ik Gani leerde kennen liet hij mijn zijn hele assortiment proeven. Ik moet zeggen. Ik was onder de indruk. Alle cocktails smaakte goed en heerlijk vers. Alsof ik ze zelf had gemaakt. Dat vond ik heel erg fijn. Soms wil je gewoon in je zetel kruipen en je geen zorgen maken over afwas. Of je hebt vrienden over de vloer en je wilt gewoon met hen bezig zijn. Daarvoor zijn kant-en-klare cocktails ideaal.

De reden waarom ik deze cocktail samen met Gani introduceer zijn simpel:

  • Er wordt gebruik gemaakt van premium en verse ingrediĆ«nten. (Geen goedkope sterke drank, maar de merken die passen bij de cocktail)
  • Gani maakt de cocktails met passie en dat is iets waar ik graag mijn steentje aan bijdraag.
  • Geen waardeloze plastiek zakje, maar een cocktail in een glazen fles. Hierdoor blijft de cocktail beter vers.
  • Met deze cocktail steun je een lokaal bedrijf en een gepassioneerde horeca-uitbater.

Nu, wil je samen met mij proosten? Koop dan hem dan hier.

 

Laat reactie achter