Valentijnscocktail

De lekkerste cocktails voor Valentijn

Het is weer bijna zover. Valentijn! Het ideale moment om je liefde te vieren met een heerlijke glaasje. Geef toe, een heerlijke valentijn-cocktail hoort daar toch gewoon bij? Hier vind je een aantal cocktails die jouw dag helemaal goed maken.

Lazy Red Cheeks

Lazy Red Cheeks

Krijg je ook roze of rode wangen van de liefde. Dan is deze Belgische klassieker eentje om dat mee te vieren.
Deze cocktail is ontworpen door topmixologists Manuel Wouters en Ben Belmans voor niemand minder dan dEus frontman Tom Barman. Die laatste heeft trouwens de naam bedacht. De Lazy Red Cheeks een zoet zuur drankje met verse framboos, violetsiroop, limoensap en wodka.

Cosmopolitan

Deze cocktail is vooral bekend door de serie Sex and the City. Wil je net zo glamorous als Carrie Bradshaw en haar vriendinnen van Sex and the City door het leven gaan. Probeer dan zeker de Cosmopolitan met wodka, cranberrysap, triple sex en limoensap.

Cosmopolitan cocktail wordt ingeschenkt

Blue Hawaiian

Blue Hawaiian afbeelding

Zoek jij met Valentijn liever tropische oorden op. Dan is de Blue Hawaiian een echte aanrader. Deze cocktail op basis van ananas en cocos brengt je helemaal in de tropische zon. Daarom één van de beste cocktails voor valentijn.Lisa’s Kiss

Deze zoete cocktail is een zelfontworpen cocktail als eerbetoon aan mijn verloofde. Er zit dus heel wat liefde in dat ik ook naar jullie wil overdragen.

Lisa’s Kiss is een cocktail op basis van Maraschino-likeur, violet siroop en gin.

Flaming Passion

Flaming Passion Cocktail

Een cocktail met vuur? Dat is de Flaming Passion. Deze valentijnscocktail is een eigen creatie speciaal gemaakt voor valentijn. Hij is gemaakt met tequila, passievrucht en framboos.

Pornstar Martini

Een andere heerlijke passievruchten cocktail is de Pornstar Martini. Die is extra decadent door de side van champagne.

Bartender giet een glass in.

Op zoek naar meer cocktails voor Valentijn? Kijk zeker tussen alle recepten.

 

Laat reactie achter