De lekkerste gin cocktails

De lekkerste gin cocktails

Iedereen kent uiteraard de Gin Tonic, maar met gin kan je nog veel meer heerlijke cocktails maken. Hier vind je alvast de lekkerste gin cocktails. Van frisse zomerse cocktails tot echte straffe klassiekers. Wil je er nog meer ontdekken? Dan vind je hier alle gin recepten.

Negroni

De Negroni is een erg populaire Italiaanse cocktail. Heel eerlijk: deze cocktail kan je een beetje afschrikken bij de eerste slok. De rode cocktail heeft een bittere smaak en door de combinatie van drank die erin zit is hij ook vrij straf. Maar door de combinatie van vermouth & campari is het ook wel een perfect aperitief.

Durf jij het aan? Lees hier het recept.

Dry Martini

De Klassieke Martini of Dry Martini, is een heerlijke, simpele cocktail op basis van gin en dry vermouth. Je maakt hem dus snel zelf. Shaken of Stirred? Dat kies je helemaal zelf!

Nog meer in James Bond stijl? Probeer dan de Vesper Martini.Gimlet

De Gimlet is nog zo een simpele cocktail die je in een handomdraai zelf shaked. Een echte klassieker, die helemaal teruggaat tot de jaren ’20. Een stukje geschiedenis proeven?

Hier vind je het recept.

White Lady

Deze witte cocktail is een twist op de klassieke gin sour (ook een aanrader trouwens). Ik zet de White Lady op het lijstje omdat de toevoeging van triple sec ervoor zorgt dat deze cocktail een heerlijke citrus smaak krijgt die goed balanceert met het zure.

Zo maak je hem!

Clover Club

De Clover Club is een heerlijke fruitige cocktail met frambozen. Een heerlijke cocktail voor een zomerse namiddag of een romantisch avondje.

Hier vind je het recept.

Meer Gin cocktails?

Wat is jouw favoriete gin cocktail? We horen het graag! Hier vind je onze recepten.

Ginger Sour Cocktail Recept Header
South Side Cocktail Recept Header
Lisa's Kiss Cocktail Recept Header
 

Laat reactie achter